Winstgevende websites van hoge kwaliteit

Website laten maken? Wij bouwen winstgevende en kwalitatieve websites met een fundering die voldoet aan de eisen om hoog te scoren in een zoekmachine. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Nieuwsgierig? scroll dan verder!

by-manye-showcase

Specialist in websites en webshops

Website laten maken? Wij bouwen al jaren websites en webshops. We hebben veel ervaring en oog voor elk detail. Bij HEGO Online kies je voor transparantie, ervaring en professionaliteit. Wij bouwen een website of webshop voor een eerlijke en vaste prijs. Ons graag persoonlijk ontmoeten? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Arnhem! De koffie staat klaar.

Inbegrepen in ons Website of Webshop pakket

j

Persoonlijk design

Meer info

Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn. Deze wensen laten wij terugkomen in het design. Op deze manier creëren we altijd een persoonlijk design. 

Gebruiksvriendelijk

Meer info

Wij bouwen websites op het WordPress CMS. Dit is een makkelijk te gebruiken CMS waarin je zelf aanpassingen kan doen. 

Mobiel vriendelijk

Meer info

Alle websites die wij bouwen zijn geschikt voor elk type apparaat. 

Gratis hosting & domein

Meer info

Wij bieden het eerste jaar de domeinnaam gratis aan en daarnaast ook de hosting!

f

Zoekmachine vriendelijk

Meer info

Tijdens het ontwikkelen van de website houden wij rekening met de eisen die een zoekmachine stelt om hoog te scoren. Dus wanneer de website wordt opgeleverd staat de fundering al goed om hoog te gaan scoren in Google!

Alle modules inbegrepen

Meer info

Bij ons hoef je niet extra te betalen voor modules. Modules zijn functionaliteiten zoals een contactformulier, log-in systeem, sliders, portfolio, blog, (whatsapp) chatfunctie en nog veel meer.

Zakelijke e-mailadressen

Meer info

Ook krijg je het eerste jaar gratis zakelijke e-mail adressen inclusief 3 gb aan opslag!

Gericht op conversie

Meer info

Door de jaren heen hebben wij veel tests gedaan en data ontvangen. Deze data gebruiken wij voor het optimaliseren van het design proces. Dit noemen we tegenwoordig een UX design. 

Hoe werkt het?

Kies je pakket

Hieronder kun je eenvoudig jouw pakket kiezen. Wanneer je dit hebt gedaan vul je het aanvraagformulier onder aan deze pagina in. Daarna gaat de rest vanzelf.

Contactmoment

In het aanvraagformulier kan je aangeven hoe we het best contact met je op kunnen nemen. Wanneer je dit hebt gedaan nemen wij contact met je op om globaal jouw wensen te bespreken.

Z

let's get started

Wanneer alles is besproken ontvang je van ons een e-mail met daarin een bijlage waarin staat wat we van jou nodig hebben. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en bedrijfsinformatie.

bouwen maar!

 Wanneer wij de bijlage retour hebben ontvangen met daarin de gegevens die wij nodig hebben, gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw droomwebsite. Afhankelijk van het pakket duurt dit ongeveer 7 werkdagen.

Test 123

Na 7 werkdagen zetten wij de eerste versie online op een subdomein van ons. Je kunt deze eerste versie van jouw website beoordelen en feedback voor ons verzamelen. Wij passen vervolgens de website aan n.a.v. jouw feedback. Op deze manier blijven we allemaal tevreden. 

Live!

Als jij alles hebt goedgekeurd gaan wij de website online zetten op jouw eigen domein. Gefeliciteerd, jouw nieuwe website staat online!

Vraag hieronder jouw website of webshop aan.

  woocommerce-logo
  wordpress-logo

  Een nieuwe website door HEGO Online laten maken, erg tevreden! Daarnaast een prettige samenwerking waarin er goed geluisterd is naar mijn wensen. Ik beveel HEGO Online zeker aan!

  Tom

  Eigenaar , AA Juristen

  Goede ervaring met HEGO Online. Kennis van zaken en meedenkend.

  Kevin

  Eigenaar, Onlinegereedschapwinkel

  Erg enthausiast over het werk dat is opgeleverd. Niet alleen de website maar ook een goede winstgevende advertentie campagne. Bedankt!

  Wesley

  Eigenaar, Stukadoorsdirect